Ο Μπάτης

Ο Μπάτης
Η ταβέρνα ο Μπάτης είναι μία οικογενειακή σκιαθίτικη ταβέρνα ανοικτή όλο το χρόνο. Προσφέρει μεσογειακή ελληνική κουζίνα με παλιές σκιαθίτικες συνταγές που σε πηγαίνουν πίσω στα παλιά. Τα φαγητά είναι φτιαγμένα με μεράκι από την κυρία Ελένη, ιδιοκτήτρια του καταστήματος και μητέρα της οικογένειας του Μπάτη.

Το μυστικό της επιτυχίας είναι ότι χρησιμοποιούνται αγνά, οικολογικά υλικά που προέρχονται από την σκιαθίτικη γη και θυμίζουν τα φαγητά της γιαγιάς! Το λάδι είναι παραγωγής μας, τα λαχανικά είναι τοπικής παραγωγής και τα κρεατικά αποκλειστικά ελληνικά. Ιδιαίτερα, τα ψάρια του Μπάτη είναι άριστης ποιότητας προερχόμενα από την γύρω θαλάσσια περιοχή της Σκιάθου.

Σας προτείνουμε να δοκιμάσετε οπωσδήποτε τα σπιτικά μεζεδάκια της κυρίας Ελένης που θα τα απολαύσετε πίνοντας ουζάκι ή τσίπουρο. Τα πιο γνωστά πιάτα μας είναι οι μακαρονάδες μας με θαλασσινά, όπως η αστακομακαρονάδα.

Επειδή μπάτης σημαίνει νότιος δροσερός άνεμος που πνέει στην ακτή δίπλα στο κύμα, έτσι κι εμάς θα μας βρείτε δίπλα στο Παλιό Λιμάνι, πανοραμικά με απέραντη θέα στα νησάκια Τσουγκριά και Μαραγκό. Περπατώντας στο Παλιό Λιμάνι στα σκαλοπατάκια δίπλα από την κεντρική εκκλησία θέλουμε να έρθετε να δοκιμάσετε την κουζίνα μας.

Είμαστε σίγουροι ότι σίγουρα θα μας διαφημίσετε και στους φίλους σας!
Στοιχεία Επικοινωνίας
ΔιεύθυνσηΠαλιό Λιμάνι, Σκιάθος
Τηλ.:  (+30) 24270 22288
Email:  info@tavernabatis.gr
Site:  http://www.tavernaobatis.gr/​
Facebook: Facebook Page

Booking.com

Booking.com
  • Tourism Awards 2016 SILVER

    Βραβείο για το myGreece.travel!
    Σχεδιάσαμε και υλοποιήσαμε το e-ticket για την Hellenic Seaways. Tourism Awards 2016 SILVER