Παραλίες

Η παραλία των Κουκουναριών βρίσκεται στο Νοτιοδυτικό μέρος της Σκιάθου, προσφέροντας ένα μαγευτικό ηλιοβασίλεμα το οποίο δεν πρέπει να το χάσετε... Περισσότερα »
Μια από τις πιο πολυσύχναστες παραλίες της Σκιάθου, είναι η Μεγάλη Άμμος. Η παραλία βρίσκεται έξω από την πόλη στο δρόμο προς τις Κουκουναριές... Περισσότερα »
Η γραφική παραλία Βασιλιάς, έχει πάρει την ονομασία της από την εποχή του Βυζαντίου, καθώς αποτελούσε τον τελευταίο προορισμό των αυτοκρατόρων για την ανάπαυσή τους... Περισσότερα »
Παραλία με άμμο, κοντά στον κεντρικό δρόμο και απέχουν μόλις 2 χιλιόμετρα από τη Χώρα της Σκιάθου. Εδώ, μπορείτε να κάνετε θαλάσσια σπορ... Περισσότερα »
Η χερσόνησο του Καλαμακίου, βρίσκεται 5 χιλιόμετρα από την Χώρα της Σκιάθου και η μετάβαση γίνεται με το αυτοκίνητο ή με το λεωφορείο... Περισσότερα »
Η παραλία βρίσκεται στην νότια άκρη του νησιού και αποτελεί πόλος έλξης της νεολαίας. Το όνομά της το οφείλει στο γεγονός ότι εδώ... Περισσότερα »

Η παραλία του Κολιού, συγκαταλέγεται στις πιο γνωστές του νησιού και βρίσκεται σε απόσταση 10 λεπτών με το λεωφορείο από την πόλη της Σκιάθου...

Περισσότερα »

Η παραλία του Τρούλου είναι ιδανική για οικογένειες, μιας και η θάλασσα δεν γίνεται απότομα βαθιά. Την ονομασία της την πήρε από το νησάκι...

Περισσότερα »
Αν ασχολείστε με windsurfing, τότε πρέπει να επισκεφτείτε την Μπανάνα. Οι διάσημες παραλίες της Μπανάνας, αποτελούνται από την... Περισσότερα »
Η παραλία της Αγίας Ελένης προτιμάτε συνήθως από οικογένειες, εξαιτίας της ησυχία που προσφέρει. Η παραλία του όρμου Αγία Ελένη... Περισσότερα »
Το Άγκιστρο, το λιμάνι του Ξέρξη και τον όρμο Ελιάς, θα συναντήσει κανείς στο Μανδράκι. Η αμμουδερή παραλία βρίσκεται 14 χιλιόμετρα δυτικά... Περισσότερα »
Η παραλία στον Ασέληνο, βρίσκεται περίπου 15 χλμ. από την πόλη της Σκιάθου. Πολύ υψηλό βότσαλο σε συνδυασμό με την χοντρή άμμο... Περισσότερα »
Ο όρμος της Κεχριάς όπως και ο διπλανός όρμος των Λυγαριών, βρίσκεται στα βόρεια του νησιού, περίπου 12 χλμ. από την χώρα της Σκιάθου... Περισσότερα »
Στο βορειότερο άκρο του νησιού, κάτω από την παλιά μεσαιωνική πόλη της Σκιάθου βρίσκεται μια πανέμορφη παραλία, που και αυτή ονομάζεται, Κάστρο... Περισσότερα »
Η παραλία αυτή έχει πάρει το όνομά της από το εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής που είναι κτισμένο εκεί δίπλα.
Περισσότερα »
Στο βορειοανατολικό άκρο του νησιού βρίσκεται η παραλία Λαλάρια, μία από της ομορφότερες της Ελλάδας και αυτή που έκανε την Σκιάθο διάσημη.
Περισσότερα »
Η παράδοση λέει ότι εδώ θάφτηκε ο ήρωας της Επανάστασης του 1821 Νικοτσάρας...
Περισσότερα »
Τρεις πανέμορφες παραλίες θα βρείτε σε αυτό το βορειοανατολικό σημείο του νησιού.
Περισσότερα »

Booking.com

Booking.com
  • Tourism Awards 2016 SILVER

    Βραβείο για το myGreece.travel!
    Σχεδιάσαμε και υλοποιήσαμε το e-ticket για την Hellenic Seaways. Tourism Awards 2016 SILVER